15 de gener 2008

El llibre com aliment

Autor: Miquel Masgrau
Editorial: Quaderns Vius
2001


El llibre va ser el primer mitjà de comunicació massiu, i segueix essent avui el més noble, el menys artificiós, el més econòmic i el més humà de tots els media.
Els bons llibres són aquells que ajuden a viure i donen ganes, entre altres coses, de seguir llegint. Aquest que tindreu entre mans ha estat escrit amb aquest propòsit, el d’obrir la gana, com un bon aperitiu.
..............................................................
Per als que estimem els llibres, aquest ens referma en al nostra opinió. D'una manera clara, amena i divertida l'autor ens mostra llibres i circumstàncies que l'envolten a través del temps i de les situacions més diverses. Amb unes il·lustracions força interessants i curioses.
El recomano.
***

1 comentari:

Biblioaprenent ha dit...

És una mica tard, però.
Acabo de llegir en dos dies el llibre d'En Masgrau i penso com tú.
A reveure.
Biblioaprenent